Special Days, Alerta Zile de Nastere, Birthday Reminder

   Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre dumneavoastra si www.specialdays.ro. Ne rezervam dreptul dreptul de a adauga sau sterge orice aspect al acestor termeni si conditii in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest site si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificarile survenite.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE.
   Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, echipa specialdays.ro va administra datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in acest acord. Te informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor site-ului specialdays.ro de catre echipa specialdays.ro.

   Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, specialdays.ro le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem online si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúsele companiei sau ale firmelor partenere;

   SpecialDays.ro poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale companiei si ale site-ului curent; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Exonerarea de Raspundere
   Utilizarea acestui site este in totalitate responsabilitatea dumneavoastra. specialdays nu este raspunzator pentru daune directe sau indirecte, de orice natura ar fi acestea, ce ar putea rezulta din sau in legatura cu utilizarea site-ului www.specialdays.ro sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia. special days nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna produsa de virusi, trojeni, spyware etc., care ar putea sa va infecteze computerul sau sa va afecteze alte bunuri, in urma accesarii si/sau utilizarii acestui site.

Lipsa garantiilor
   SPECIAL DAYS nu ofera nicio garantie cu privire la Site si serviciile prestate prin intermediul sau, nici expresa si nici implicita. Acest site si aceste prevederi pot fi modificate oricand. Este responsabilitatea Dvs. sa reveniti la aceasta pagina pentru a verifica daca s-au modificat termenii si conditiile de utilizare, sau pe celelalte pagini care afiseaza clauze privitoare la raporturile dintre SPECIAL DAYS si dvs.

   In formularul de inscriere, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.


Suceava la 360 de Grade
Reclama Ta Aici
Bucovina la 360 de Grade
Filme Online Gratis, Filme online cu subtitrare in romana
Inger si Demon - Socializare
Reclama Ta Aici
Reclama Ta Aici